F81B7237

Színesítsd rendezvény ajánlataidat a Mittersisters workshopjaival!

Színesítsd rendezvény ajánlataidat a Mittersisters workshopjaival, amelyek a szórakozás egy teljesen egyedülálló formáját nyújtják és teljes mértékben ügyfeleid igényeire szabhatók.

Az alkotás élményén túl a résztvevők egy maradandó bőr kiegészítővel is gazdagabbak lesznek, amely a mindennapos használat során újra és újra felidézi majd az általad szervezett esemény hangulatát.

Különleges Creative Partners ajánlatunk részeként kitaláltunk számodra egy egyedi konstrukciót, amivel még izgalmasabbá teheted következő rendezvényeidet.

November 30-ig minden 200 ezer forintot meghaladó megrendelés mellé egy 50 ezer forint értékű Mittersisters ajándékutalványt is adunk, amely bármelyik táska workshopunkra beváltható. Ezt az egyre többek által vágyott ajándékot többféleképpen is felhasználhatjátok.

Dönthettek úgy, hogy az ajándékot beépítitek a rendezvény kreatív koncepciójába és például nyereményként használjátok.

Választhatjátok azt, hogy az ügyfeletek meggyőzésére használjátok, ezzel is bátorítva őt a Mittersisters élmény kipróbálására. És mi akkor is boldogok leszünk, ha az ajándékot megtartjátok magatoknak, és a legközelebbi céges buli, csapatépítő vagy ünnep alkalmából szereztek maradandó élményt egy munkatársatoknak.
(Lehet, hogy épp te leszel az? 🙂

 

Személyre szabott ajánlatért kérjük, írj nekünk e-mailt.

ikonok__3  ikonok__4  ikonok__