Ajándékutalvány

rsz_image

A tökéletes ajándékot keresed? Ezzel az utalvánnyal nem lehet melléfogni!

TÁSKAKÉSZÍTŐ WORKSHOP: Alkotás, élmény, tanulás és egy felejthetetlen nap vár mindenkire a Mittersisters táskakészítő műhelyében. Bárki is kapja, erre az ajándékra biztosan egész életében emlékezni fog.
A workshopon készített minden táska egyedi és megismételhetetlen darab, amelyet a résztvevő maga tervez-, majd valósít meg, így még csak hasonlóval sem találkozhat majd az utcán. Az inspiráló környezetben és jókedvű emberek között eltöltött nap pedig életre szóló élményt nyújt.

KINEK?: A workshopokra semmilyen előképzettség nem szükséges, minden lépést megtanítunk, profi szakembereink pedig garantálják, hogy az elkészült táskák tényleg bolti minőségűek legyenek. A kreatív időtöltésre vágyóknak és a divat szerelmeseinek ajánljuk a kurzust, akik szívesen belekóstolnának egy divattervező életébe és büszkén viselnének egy egyedi designer darabot.

BEVÁLTÁS: Az ajándékutalvány tulajdonosa előzetes regisztráció után részt vehet bármelyik workshopunkon a vásárlástól számított 6 hónapon belül és elkészíthet egy teljesen egyedi, prémium minőségű bőrtáskát.

TEMATIKUS ALKALMAK: Workshopjaink tematikusak, egy alkalommal egy adott táskamodellt készítünk el.
A modellekről és időpontokról bővebb tájékoztatás a TÁSKA és a REGISZTRÁCIÓ menüpontokban található. A naptár 3 havonta kerül frissítésre és egy-egy táskamodell körülbelül 1 hónap alatt ismétlődik, így a megajándékozottnak bőven van ideje választani az időpontok közül.

ÁR: Az ajándékutalvány ára megegyezik workshopjaink árával, így 4 órás workshop esetén 40.000, 1 napos workshop esetén pedig 75.-000 forintba kerül.

ÁTVÉTEL: Az ajándékutalvány díszcsomagolásban személyesen átvehető Dob utcai stúdiónkban vagy előreutalás után ki is postázzuk. Az ünnepek előtti utolsó napokban a szállítást Budapesten és környékén tudjuk vállalni.

VÁSÁRLÁS: Az ajándékutalvány megvásárlásáért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mittersisters.com email címen vagy a 06 20 55 71 422-es számon! Az emailekre igyekszünk azonnal válaszolni, hogy az utalvány időben megérkezzen.

 

MINI BAG

IMG_7502

Képzeljétek, megalkottuk eddigi legvadabb kistáskánkat, ami nem csak a mérete és színe miatt különleges!
A Mittersistersnél eddig csak arra volt lehetőség, hogy ti magatok készítsétek el legújabb táskátokat, a Minivel azonban kivételt teszünk.

Szeretnél te is egy egyedi színösszeállítást a város legmenőbb minitáskájából?

Mivel nem készül nálunk két ugyanolyan táska, az aktuális színválasztékot e-mailben küldjük el nektek, vagy személyesen a Stúdióban is választhattok. (Minden  nap bent vagyunk 10-19 óra között.)

Részletek:
A minitáska egy okostelefon méretére van kialakítva és egy pár kártya tárolására alkalmas kis zseb található benne.
A táska különlegessége, hogy a hátsó záródásnak köszönhetően kézitáskává, övtáskává, válltáskává, hátizsákká és clutch táskává is átalakítható, valamint kettő táska összekapcsolásával egy két oldalú különleges modellt is létrehozhatsz.

Mérete: 17 x 9,5 cm (így akár phabletek tárolására is alkalmas).
A színkombinációk mind egyediek és a különböző szíjakkal még tovább variálhatóak.

A vásárlás online (utalással/postázással) vagy személyesen a stúdióban is történhet.
Ár: 30 000.- Huf, amely az alapdarabot tartalmazza a fém karikával.
A további kiegészítők (öv, valamint a hátizsákhoz tartozó szíjak) 20.000.-Huf/szett áron rendelhetőek.

Ha szeretnél magadénak tudni egy ilyen szuper praktikus, mégis nagyon egyedi táskát, írj nekünk az info@mittersisters.com e-mail címre vagy látogass el hozzánk személyesen!

Mittersisters X Hands on Duty by Anna Zaboeva
LEATHER BAG AND SANDALS MAKING COURSE 2020.

rsz_img_9099Try something absolutely original this summer!
We are proud to launch the ultimate leather bag and sandal making course what is a unique collaboration between two of the coolest design brands in Budapest.

Come to our studio to create leather accessories from your very own design with the full support of professional designers and leatherworkers.

Share an exciting creative experience with others and join the slow fashion movement. You will leave with great memories, new friends, new skills and a personalized luxury bag + matching sandals.

For more info visit: http://mittersisters.com/summer-course/

Dates: June 28- July 1
August 23-26

Early bird tickets are available until the 31st of May.

Be a part of the experience!