A tökéletes ajándékot keresed? Ezzel az utalvánnyal nem lehet melléfogni!


 

TÁSKAKÉSZÍTŐ WORKSHOP: Alkotás, élmény, tanulás és egy felejthetetlen nap vár mindenkire a Mittersisters táskakészítő műhelyében. Bárki is kapja, erre az ajándékra biztosan egész életében emlékezni fog.
A workshopon készített minden táska egyedi és megismételhetetlen darab, amelyet a résztvevő maga tervez-, majd valósít meg, így még csak hasonlóval sem találkozhat majd az utcán. Az inspiráló környezetben és jókedvű emberek között eltöltött nap pedig életre szóló élményt nyújt.
A táskakészítő élményworkshoppal garantált a siker, legyen szó bármilyen korosztályról!


A VÁSÁRLÁS MENETE:
Az ajándékutalvány megvásárlásáért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mittersisters.com email címen vagy a 06 20 55 71 422-es számon! Az emailekre igyekszünk azonnal válaszolni, hogy az utalvány időben megérkezzen.

ÁR:Az ajándékutalvány ára megegyezik workshopjaink árával, így 4 órás workshop esetén 25.000, 1-1,5 napos workshop esetén pedig 50.-000 forintba kerül.
ÁTVÉTEL: Az ajándékutalvány díszcsomagolásban személyesen átvehető astoriai stúdiónkban vagy előreutalás után ki is postázzuk. Az ünnepek előtti utolsó napokban a szállítást Budapesten és környékén tudjuk vállalni.


BŐVEBBEN A MITTERSISTERS WORKSHOPJAIRÓL:
A Mittersisters egy napos élményworkshopjain minden résztvevő megtervezheti, majd a segítségünkkel elkészítheti  prémium minőségű bőrtáskáját.
Az alkotás élménye egy életre szól, ahogy az elkészült táska is, amiből az az egy létezik a világon.

KINEK AJÁNLJUK?
A workshopokra semmilyen előképzettség nem szükséges, minden lépést megtanítunk, profi szakembereink pedig garantálják, hogy az elkészült táskák tényleg bolti minőségűek legyenek. A kreatív időtöltésre vágyóknak és a divat szerelmeseinek ajánljuk a kurzust, akik szívesen belekóstolnának egy divattervező életébe és büszkén viselnének egy egyedi designer darabot.

BEVÁLTÁS: Az ajándékutalvány tulajdonosa előzetes regisztráció után részt vehet bármelyik workshopunkon a vásárlástól számított 1 éven belül és elkészíthet egy teljesen egyedi, prémium minőségű bőrtáskát.
2020-ban útjára indultak ONLINE workshopjaink is, így nem kell aggódni az esetleges korlátozások miatt sem, mert az utalvány akár online is beváltható (itt a tervezésen van a hangsúly, a tervek alapján elkészült táskákat pedig egy pár nap múlva elküldjük).

TEMATIKUS ALKALMAK: Workshopjaink tematikusak, egy alkalommal egy adott táskamodellt készítünk el.
A modellekről és időpontokról bővebb tájékoztatás a TÁSKA és a REGISZTRÁCIÓ menüpontokban található. A naptár 3 havonta kerül frissítésre és egy-egy táskamodell körülbelül 1 hónap alatt ismétlődik, így a megajándékozottnak bőven van ideje választani az időpontok közül.

MIÉRT TÖKÉLETES A MITTERSISTERS AJÁNDÉKUTALVÁNY?

  • A nők többségében van egy erős kreativitás iránti vágy, amit sokszor a munkájuk során nem tudnak felszínre hozni, az ajándékodnak köszönhetően ez megváltozhat.
  • Természetesen nem kell mindenkinek a kreatív típusba tartozni, hiszen sokan a divat iránti elkötelezettségből jönnek el hozzánk, hogy megalkothassanak egy olyan tárgyat, ami teljesen az ő személyiségüket tükrözi és biztosan nem jön szembe az utcán.
  • A workshophoz semmilyen előképzettség nem szükséges, így bárki részt vehet rajta.
  • Neked nem kell hetekig az ajándékon tipródnod.
  • Az élményworkshop nem egy egyszerű vásárlási kupon, annál sokkal személyesebb.
  • A táskát sem neked kell kiválasztani, amivel megint rengeteg stressztől kíméled meg magad, sőt a díszcsomagolást is megoldottuk helyetted.
  • Ajándékutalványunk bármelyik workshopunkra beváltható, így a megajándékozott választhatja ki a táska típusát és az időpontot is.
  • Még nem győztünk meg? Kattints át a galériánkba és nézd meg a több száz csillogó szempárt 🙂