Elindultak Online Workshopjaink, így kipróbálhatod egy tervező életét akár otthonod kényelméből is. A végeredmény pedig? Egy általad tervezett, gyönyörű bőrtáska, amiből az az egy van a világon!


TÁSKAKÉSZÍTŐ ONLINE WORKSHOP: Alkotás, élmény, tanulás és egy felejthetetlen délután vár mindenkire a Mittersisters online  táskakészítő tanfolyamán.
Képzeld el, hogy tervezőként leülsz az asztalodhoz és lerajzolod álmaid táskáját. Kitalálod a színeket, összepárosítod az anyagokat, megtervezed a díszítéseket, majd a varrodában összeállítják számodra az elképzelésedet.
A Mittersisters online workshopján ezt az élményt élheted most át.
Az általad tervezett bőrtáskát egy pár nap múlva már büszkén viselheted is!


BŐVEBBEN AZ ONLINE WORKSHOPOKRÓL:
A workshopon készített minden táska egyedi és megismételhetetlen darab, amelyet a résztvevő maga tervez-, majd valósít meg, így még csak hasonlóval sem találkozhat majd az utcán. Az inspiráló környezetben és jókedvű emberek között eltöltött nap pedig életre szóló élményt nyújt.

ÁR: Az online kurzus ára megegyezik workshopjaink árával, így a félnapos táskamodellek esetén 25.000, 1-1,5 napos workshop esetén pedig 50.-000 forintba kerül.
ÁTVÉTEL: Az ajándékutalvány díszcsomagolásban személyesen átvehető astoriai stúdiónkban vagy előreutalás után ki is postázzuk. Az ünnepek előtti utolsó napokban a szállítást Budapesten és környékén tudjuk vállalni.A táskakészítő élményworkshoppal garantált a siker, legyen szó bármilyen korosztályról!
A Mittersisters egy napos élményworkshopjain minden résztvevő megtervezheti, majd a segítségünkkel elkészítheti  prémium minőségű bőrtáskáját.
Az alkotás élménye egy életre szól, ahogy az elkészült táska is, amiből az az egy létezik a világon.
KINEK AJÁNLJUK?
A workshopokra semmilyen előképzettség nem szükséges, minden lépést megtanítunk, profi szakembereink pedig garantálják, hogy az elkészült táskák tényleg bolti minőségűek legyenek. A kreatív időtöltésre vágyóknak és a divat szerelmeseinek ajánljuk a kurzust, akik szívesen belekóstolnának egy divattervező életébe és büszkén viselnének egy egyedi designer darabot.

BEVÁLTÁS: Az ajándékutalvány tulajdonosa előzetes regisztráció után részt vehet bármelyik workshopunkon a vásárlástól számított 1 éven belül és elkészíthet egy teljesen egyedi, prémium minőségű bőrtáskát.
2020-ban útjára indultak ONLINE workshopjaink is, így nem kell aggódni az esetleges korlátozások miatt sem, mert az utalvány akár online is beváltható (itt a tervezésen van a hangsúly, a tervek alapján elkészült táskákat pedig egy pár nap múlva elküldjük).

TEMATIKUS ALKALMAK: Workshopjaink tematikusak, egy alkalommal egy adott táskamodellt készítünk el.
A modellekről és időpontokról bővebb tájékoztatás a TÁSKA és a REGISZTRÁCIÓ menüpontokban található. A naptár 3 havonta kerül frissítésre és egy-egy táskamodell körülbelül 1 hónap alatt ismétlődik, így a megajándékozottnak bőven van ideje választani az időpontok közül.

 

A VÁSÁRLÁS MENETE:
Az ajándékutalvány megvásárlásáért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mittersisters.com email címen vagy a 06 20 55 71 422-es számon! Az emailekre igyekszünk azonnal válaszolni, hogy az utalvány időben megérkezzen.