Mittersisters X Hands on Duty by Anna Zaboeva
LEATHER BAG AND SANDALS MAKING COURSE

rsz_img_9099Try something absolutely original this summer!
We are proud to launch the ultimate leather bag and sandal making course what is a unique collaboration between two of the coolest design brands in Budapest.

Come to our studio to create leather accessories from your very own design with the full support of professional designers and leatherworkers.

Share an exciting creative experience with others and join the slow fashion movement. You will leave with great memories, new friends, new skills and a personalized luxury bag + matching sandals.

For more info visit: http://mittersisters.com/summer-course/

Dates: June 28- July 1
August 23-26

Early bird tickets are available until the 31st of May.

Be a part of the experience!

Ajándékutalvány

ajandekutalvany_popup5

Bárki is kapja, erre az ajándékra biztosan egész életében emlékezni fog, arról nem is beszélve, hogy a résztvevő által tervezett és kivitelezett design táska egyedi és megismételhetetlen darab, amihez még csak hasonlóval sem találkozhat majd az utcán.

Az ajándékutalvány tulajdonosa előzetes regisztráció után részt vehet bármelyik workshopunkon a vásárlástól számított fél éven belül és elkészíthet egy teljesen egyedi, prémium minőségű bőrtáskát.
Workshopjaink tematikusak, így egy alkalommal egy adott táskamodellt készítünk el.
A modellekről és időpontokról bővebb tájékoztatás a Táska és a Regisztráció menüpontokban található. A naptár 3 havonta kerül frissítésre és egy-egy táskamodell körülbelül 1,5 hónap alatt ismétlődik, így a megajándékozottnak bőven van ideje választani az időpontok közül.

Az ajándékutalvány ára megegyezik workshopjaink árával és táskamodelltől függetlenül 50.-000 forintba kerül.

Az ajándékutalvány díszcsomagolásban személyesen átvehető astoriai stúdiónkban vagy előreutalás után ki is postázzuk. Az ünnepek előtti utolsó napokban a szállítást Budapesten és környékén tudjuk vállalni.

Az ajándékutalvány megvásárlásáért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mittersisters.com e-mail címen! Az e-mailekre igyekszünk azonnal válaszolni, hogy az utalvány még időben megérkezzen.