Ajándékutalvány

ajandekutalvany_popup5

Bárki is kapja, erre az ajándékra biztosan egész életében emlékezni fog, arról nem is beszélve, hogy a résztvevő által tervezett és kivitelezett design táska egyedi és megismételhetetlen darab, amihez még csak hasonlóval sem találkozhat majd az utcán.

Az ajándékutalvány tulajdonosa előzetes regisztráció után részt vehet bármelyik workshopunkon a vásárlástól számított fél éven belül és elkészíthet egy teljesen egyedi, prémium minőségű bőrtáskát.
Workshopjaink tematikusak, így egy alkalommal egy adott táskamodellt készítünk el.
A modellekről és időpontokról bővebb tájékoztatás a Táska és a Regisztráció menüpontokban található. A naptár 3 havonta kerül frissítésre és egy-egy táskamodell körülbelül 1,5 hónap alatt ismétlődik, így a megajándékozottnak bőven van ideje választani az időpontok közül.

Az ajándékutalvány ára megegyezik workshopjaink árával és táskamodelltől függetlenül 50.-000 forintba kerül.

Az ajándékutalvány díszcsomagolásban személyesen átvehető astoriai stúdiónkban vagy előreutalás után ki is postázzuk. Az ünnepek előtti utolsó napokban a szállítást Budapesten és környékén tudjuk vállalni.

Az ajándékutalvány megvásárlásáért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mittersisters.com e-mail címen! Az e-mailekre igyekszünk azonnal válaszolni, hogy az utalvány még időben megérkezzen.